Fotos de la Festa de la Trobada de la Rosa 2015

Un centenar de persones es van aplegar aquest cap de setmana per a recordar el pas de sant Josepmaria per Pallerols de Rialb. Les activitats segueixen la setmana vinent amb el trail Rosa del Nord i la cursa en BTT.

1_20151123125717499920

Molt més del que deia el programa. Per alguns l’aventura havia començat el dia abans, i havien passat la nit a l’escola de Pallerols -que és un alberg-, o a la Cova del Corb. D’altres s’havien llevat ben d’hora per a poder recórrer alguns dels indrets que va trepitjar sant Josepmaria el mateix dia de fa 78 anys.

Es va fer una processó al voltant de la petita església on es va trobar la rosa estofada el 1937 i tot seguit se celebrà l’Eucaristia. Després, al voltant d’un bon foc, i compartint el que cadascú havia portat, els assistents es van refer per emprendre el camí cap a casa després de pregar el rosari. I pels més valents el cap de setmana vinent la celebració segueix amb la Cursa Rosa del Nord i BTT. Qui s’hi atreveix?
Trobada de la Rosa 2015

Posted in Cap