Galeria fotogràfica de la Festa de la Trobada de la Rosa 2012

Galeria de fotografies de la Festa de la Trobada de la Rosa 2012. 75è aniversari del Pas de sant Josepmaria pels Pirineus.

Aquest any és el 75è aniversari del Pas de sant Josepmaria pels Pirineus i són diversos els actes organitzats per a celebrar-ho; la Festa de la Trobada de la Rosa n’era un d’ells. El proper acte tindrà lloc a sant Julià de Lòria on es beneirà una imatge del sant.

Mons. Joan-Enric Vives, en la seva homilia, va fer diverses referències a sant Josepmaria i la seva estada a Pallerols. Va parlar d’ell com un sant del qui hem d’aprendre a caminar com a creients: “li diem gràcies al Senyor que ens has donat una llum de la fe amb la seva vida -referint-se a sant Josepmaria-, els seus actes, amb els seus sentiments, amb les seves temptacions vençudes, amb la seva disponibilitat, ben gran, que aquí a Rialb es posà tant i tant en relleu.”

L’eucaristia va estar presidida per l’arquebisbe d’Urgell i concelebrada pel Vicari de l’Opus Dei a Espanya Dr. Ramon Herrando i el Vicari a Catalunya Dr. Antoni Pujals, el Rector de Ponts Mn. Jaume Mayoral, Mn. Bonifaci Fortuny, Mn. David Codina i Mn. Jesús M. Pons.

Tot i la pluja, més d’un centenar de devots de sant Josepmaria acudiren a l’església de Sant Esteve de Pallerols de Rialp per celebrar la Festa de la Trobada de la Rosa.

La pluja va impedir que es fes la tradicional processó de la Mare de Déu del Roser però no deslluí l’ambient festiu entre els qui participaren de la trobada.

En finalitzar la cerimònia, l’arquebisbe d’Urgell va tenir ocasió de saludar alguns devots que participaren en la festa.

Entre els objectius més immediats de l’Assocació d’amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra es troba la reconstrucció de la Rectoria i l’església de Pallerols per a convertir-la en lloc d’acollida i d’informació.


Mons. Joan-Enric Vives presideix la Festa de la Trobada de la Rosa 2012 [+]

One thought on “Galeria fotogràfica de la Festa de la Trobada de la Rosa 2012

  1. Retroenllaç: Mons. Joan-Enric Vives presideix la Festa de la Trobada de la Rosa 2012 | Sant Josepmaria i Andorra

Els comentaris estan tancats.