Aplec de sant Josepmaria


Acte: Aplec de Sant Josepmaria

Lloc:  prats del Gastó, a prop del Mas d’Alins, a Andorra

Dia: Dissabte 30 de juny

Organitza: Associació d’amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra

L’Aplec consistirà en una caminada des d’Argolell per arribar als prats del Gastó abans de la missa, que serà a les 12:30 hores. Presidirà l’Eucaristia l’Arquebisbe Joan Enric Vives, bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, i concelebraran Mn. Josep Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria, i Mn. Carlos Palos, sacerdot que acompanya al grup de caminants. La missa serà la pròpia de sant Josepmaria, en memòria de la seva festivitat que se celebra el 26 de juny.

Els que no caminin podran arribar amb cotxe per la carretera asfaltada. Després dinarem tots plegats en els focs a terra de què disposa la zona. En acabar de dinar, baixarem a Sant Julià de Lòria, a peu o en cotxes.

A les 18:30 hores, en l’Auditori del Centre Cultural i de Congressos Lauredià  (Plaça de la Germandat, s/n de Sant Julià de Lòria – Tel. +376 744 044), es projectarà una pel·lícula sobre sant Josepmaria. Hi esteu tots convidats i l’entrada serà gratuïta.

Notes
1. Els qui vulguin pujar a peu des d’Argolell, hauran d’estar a les 10 h al Càmping Frontera (Km 8,2 de la N-145, que és la carretera que va des de la Seu d’Urgell a Andorra). Agafar un desviament a l’esquerra -creuant el riu Valira- abans de passar la frontera andorrana. Una altra opció, és estar a les 10:20 h davant l’església d’Argolell.
2. Per recollir els cotxes que hauran quedat a Argolell, a les 19:30 h (després de la projecció del vídeo sobre sant Josepmaria que és a les 18:30) sortirà un autobús de la Pça. de la Germandat de Sant Julià de Lòria que els traslladarà al Càmping Frontera i Argolell.
3. El trajecte Barcelona – Andorra es podrá fer en autobús. Sortirá a les 8:30 h de l’Oratori del Col·legi Major Bonaigua (C/ Jiménez i Iglesias, 1) i s’arribarà de tornada a Barcelona a les 10 h de la nit.
Per reservar plaça a l’autobús parlar amb: Carlos Egido, tel. 616.983.389 y mail: egido.carlos@gmail.com.

Fulletó – invitació amb les dades de l’Aplec

Com anar-hi:

Feu clic per veure el mapa complert

Per saber més: Aplec de sant Josepmaria, a Andorra. 75 Aniversari 

One thought on “Aplec de sant Josepmaria

  1. Retroenllaç: Andorra celebra la festa de sant Josepmaria | Sant Josepmaria i Andorra

Els comentaris estan tancats.